Molntjänster

Våra molntjänster gör ditt arbete enklare – varje dag

Bra verktyg kan göra livet enklare. Saker man gör varje dag ska gå smidigt, snabbt och bara fungera. Det är just det våra molntjänster bidrar till. De är verktyg som effektiviserar och förenklar din och dina medarbetares vardag.

Helhetslösning efter era behov

Många företag kan erbjuda en bra molntjänst. Inte lika många kan erbjuda en komplett serie av kvalitativa molntjänster som tillsammans är en fungerande enhet. Vi ser till er organisations behov och kan erbjuda den lösning som passar er bäst.

Molntjänster som lönar sig

Att tid är pengar vet de flesta företagare. Våra molntjänster sparar er tid. Exempelvis behöver du aldrig lägga tid på spam med vår molntjänst Spamskydd och Hosted Exchange ger er full synkronisering av er e-post, kalender och kontakter oavsett var du befinner dig.

Med våra molntjänster finns också pengar att tjäna. Exempelvis kan en kommunikativ webbplats höja er försäljning och ett nyhetsbrev locka till er nya kunder.

Outsourcing – att prioritera rätt saker

Fördelarna med outsourcing av er IT är flera; det ger fokus på kärnverksamheten, ni betalar bara för det ni använder, ger höjd kvalité och en lägre totalkostnad. Som bekant har kärt barn många namn; SAAS, IT via kran, outsourcing, molnet, etcetera. Alla begrepp innebär egentligen samma sak – fokusera verksamheten, inte IT-driften.

Drift som fungerar

Fungerande IT är kritiskt för så gott alla organisationer. Ett driftsavbrott kostar pengar och förlust av data kan få förödande konsekvenser. Väl fungerande IT leder inte bara till besparingar i form av att alla medarbetare kan vara i funktion, det öppnar också möjligheter till höjd omsättning och vinst.

Support alltid till hands

Vi tar ansvar hela vägen och har full support på alla våra molntjänster. Det innebär att du kan ringa eller maila så snart du behöver hjälp. Det kallar vi trygghet.