Välja oss?

10 goda skäl att välja C2CIT Solutions AB

1. Högsta nivå på driftsmiljö

Våra kunder ska kunna lita på att våra tjänster alltid fungerar. Att våra servrar finns i en driftsmiljö av högsta klass är därför en självklarhet för oss. Vi hyr utrymme i två mycket säkra serverhallar vilket innebär att vi har två helt skilda leverantörer, med redundant (dubbel) uppkoppling till två skilda fiberstamnät. Respektive serverhall har mycket hög fysisk säkerhet och dubbla system för kylning och elförsörjning.

2. Modern serverpark

Tekniken går ständigt framåt. Inte minst inom IT-branschen märks det tydligt och en serverpark blir snabbt föråldrad om man inte hänger med. För att kunna erbjuda våra kunder tjänster med hög prestanda, tillgänglighet och kapacitet investerar vi därför kontinuerligt i ny hård- och mjukvara. Ny teknik är dessutom betydligt mer kostnadseffektiv än gammal vilket gör att vi kan hålla nere priserna mot våra kunder.

3. Redundans – dubbla system

Vi använder oss av den senaste tekniken, arbetar med starka partners och driftar våra tjänster i säker miljö. Även om det, mot förmodan, ändå skulle vara så att en server plötsligt kastar in handduken, en kabel grävs av eller en brandvägg börjar brinna ska inte våra mest kritiska tjänster sluta fungera. Därför har vi dubbel uppsättning av teknik utplacerad på olika platser.

4. Hjälper er fokusera – outsourcing

Trenden är tydlig; fler och fler företag går från att hantera sin drift själva till att låta renodlade IT-aktörer ta hand om det som rör IT. Orsakerna är flera; det ger fokus på kärnverksamheten, ni betalar bara för det ni använder, ger höjd kvalité och en lägre totalkostnad. Som bekant har kärt barn många namn; SAAS, IT via kran, outsourcing, molnet, etcetera. Alla begrepp innebär egentligen samma sak – fokusera verksamheten, inte IT-driften.

5. Lösning efter behov

Varje organisation är unik, med olika behov och utmaningar. Vi utgår alltid från er som kund och vad ni behöver, ert bästa är vårt fokus. Vi försöker se hela bilden och hitta de lösningar som ger er bäst möjligheter att nå era mål. Genom vår bredd kan vi inte bara möta delar av era behov, vi kan leverera en anpassad helhetslösning.

6. Starka partners

Vi har det lilla företagets fördelar; närhet till våra kunder, snabba beslutsvägar och möjlighet till flexibla lösningar. Samtidigt har vi valt att ha branschledande leverantörer som partners såsom HP, Dell, Microsoft, Ironport och Cisco. Det gör att vi får kvalité i varje led, fokus på rätt saker och ger våra kunder långsiktiga lösningar. Det är en strategi som håller i längden.

7. Mycket för pengarna

När C2CIT startade 2011 var Sveriges förskolor och skolor en tydlig målgrupp. Sedan dess har vi hjälpt hundratals ideella organisationer att dra nytta av Internets alla möjligheter. Ideella organisationer har många hjältar men sällan stora intäkter. Det har sporrat oss att hålla nere våra kostnader utan att tumma på kvalitén. Den erfarenheten har inte bara ideella föreningar nytta av utan även alla våra företagskunder.

8. Serviceanda

För oss är service inte bara ett ord. Det är en hel kultur. Våra säljare är måna om att du som kund ska få rätt lösningar. Våra projektledare släpper inte taget förrän projektet är i hamn. Och om ni behöver hjälp är våra supporttekniker redo att stå till tjänst. Vi värdesätter våra kunder högt och strävar därför ständigt efter att ge bästa möjliga service.

9. Tydlig värdegrund

C2CIT vilar på en värdegrund. I allt vi gör är ärlighet, pålitlighet och god affärsmoral självklara grundstenar. Vi vill vara en aktör som du kan lita på och känna dig trygg med.

10. Erfarna pionjärer

Vi har verkat i IT-branschen sedan 2001. Under åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet som hjälper oss att hjälpa andra på bästa sätt. En sak den erfarenheten har lärt oss är att aldrig slå sig till ro. Vi är hela tiden på väg framåt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa i en bransch som ständigt förändras.