Hosted Server

Vi tar hand om er drift

C2CIT Server Hosting innebär att ni kan ha en eller flera servrar anpassade efter era önskemål i vår säkra driftsmiljö. Vi ser till att hårdvaran fungerar, alltid har tillgång till el, internetuppkoppling och att data backupas, m.m. Ni kan välja att själva ombesörja alla installationer och konfigurationer alternativt låta oss ta hand om det. Server Hosting ger er maximal flexibilitet, trygghet och kostnadseffektivitet.

Outsourcing

Ett begrepp som blir alltmer populärt, både bland mindre och större organisationer, är outsourcing. Begreppet innebär att man, istället för att ha en egen drift ”i garderoben”, lägger ut detta på externa företag. Många väljer ett sådant alternativ för att få tillgång till säkra och stabila tekniska lösningar, samtidigt som man inte ökar sina kostnader. Detta har visat sig ofta vara lönsamt och hjälpt företaget att fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi hjälper er hitta en lösning

Hör gärna av er till oss så kan vi hjälpa er att hitta en lösning som passar er organisation. Vi kan erbjuda fysiska servrar eller virtuella med just den konfiguration ni önskar. Oavsett era behov kan vi ta fram ett förslag på hur ni kan få en säkrare och mer kostnadseffektiv drift.